’t Assez opent weer op 19 september!

Beste vrienden van ’t Assez,

We gaan weer open! De zomerstop heeft héél erg veel deugd gedaan en we zijn er weer klaar voor. De eerstvolgende volkskeuken zal plaatsvinden op woensdag 19 september en wordt er meteen eentje om de vingers bij af te likken – geloof ons maar! Zoals steeds welkom vanaf 18u30, eten vanaf 19u!

De dag erna, donderdag 20 september, gaan we meteen door met de eerste filmavond – elke derde donderdag van de maand – en vertonen we THEY LIVE – sci fi / horror / actie klassieker uit 1988 van John Carpenter! De deuren openen bij de filmavonden om 20u, de film start om 20u30 (stipt!), zodat rond 22u de film gedaan is. Na de film is er steeds nog wat ruimte voor discussie. Altijd met versnaperingen!

De laatste dinsdag van de maand (nu dinsdag 25sept) is het maandelijks QUEERKROEG in’t AC! Dus noteer dat ook maar in de agenda! Welkom

En dus opnieuw elke woensdag en vrijdag volkskeuken om 19u!

Indien je enthousiast zou zijn om een keertje op een dag te koken of de bar te doen, laat zeker iets weten via assezcollectief (at) gmail.com ! Het Assez draait nog steeds op vrijwilligers, dus als iedereen zijn steentje bijdraagt blijft dat ook leuk en haalbaar voor iedereen!

Komt er nog aan in oktober : wederom filmavond, queerkroeg, een boekvoorstelling, discussies, … Meer nieuws volgt spoedig!

Op naar een strijdbaar jaar! Kom gezellig iets eten of een pint drinken! Samen lachen met Dries van Langenhove zijn smoel! Plannen smeden en kennis vergaren!

Groeten,

’t ASSEZ GENT